Erhverv

Halsnæs Smeden er blevet del af installatørkæmpe

Håndtryk på nyt samarbejde. Fra venstre: Direktør i InstallatørGruppen, Peter Frandsen, Lars Frederiksen og Jens Waarst-Rasmussen fra Halsnæs Smeden A/S. Foto: InstallatørGruppen

Halsnæs Smeden A/S er blevet en del af InstallatørGruppen, som blev etableret i marts i år med 11 lokale virksomheder inden for el , vvs og fiber samt ventilations- og kølesystemer med en samlet omsætning på nu to milliarder kroner. Siden marts er yderligere seks virksomheder blevet en del af Gruppen, heriblandt Halsnæs Smeden A/S.

Halsnæs Smeden A/S er blevet en del af InstallatørGruppen og udgør derfor en del af de nu 17 danske installationsvirksomheder, der i starten af året gik sammen med kapitalfonden FSN Capital for at etablere en af landets største virksomheder inden for el, vvs og fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Halsnæs Smeden A/S er en førende VVS-virksomhed beliggende i Hundested. Virksomheden har mere end 30 års erfaring med blik, VVS og ventilation til større fag- og underentrepriser. De har særligt fokus på at uddanne dygtige fagfolk og har derfor altid lærlinge ombord.

Virksomheden blev grundlagt i 1990 og har i dag mere end 35 medarbejdere. Ledelsen består af Lars Frederiksen og Jens Waarst-Rasmussen.

– I et marked med større fokus på bl.a. grøn omstilling, bæredygtighed og større krav til dokumentation ser vi meget frem til at blive en del af InstallatørGruppen. Vi ser store fordele i at samle kræfterne med andre dygtige installationsvirksomheder til glæde for os selv og medarbejderne, for vores partnere og ikke mindst for vores gode mangeårige kunderelationer, siger Lars Frederiksen, direktør i Halsnæs Smeden A/S.

Med Halsnæs Smeden A/S består InstallatørGruppen nu af 17 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring to milliarder og flere end 1100 medarbejdere.

– Vi er glade for, at ejerne af Halsnæs Smeden har valgt at blive en del af InstallatørGruppen. Med Halsnæs Smeden styrker vi vores kompetencer inden for større boligrenoveringer på Sjælland og får samtidigt endnu en virksomhed med stærk lokal forankring og lange kunderelationer med i gruppen. Vi ser frem til et godt samarbejde med Lars, Jens og resten af Halsnæs Smeden, lyder det fra direktør i InstallatørGruppen, Peter Frandsen.

InstallatørGruppen går efter at blive markedsleder igennem partnerskaber med lokale installatører over hele Danmark. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder. Som partnere i InstallatørGruppen fastholder de enkelte virksomheder deres firmanavne, ledelse, medarbejdere, kontorer og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

 

Kommentarer