Samfund

Lær at leve livet med KOL – kom til KOL-café på Regionshospitalet i Frederikssund

Modelbillede: Region Hovedstaden

Torsdag den 13. juni inviterer Region Hovedstaden igen til KOL-café – denne gang under overskriften: Hvordan mestrer du dit liv med kronisk sygdom? 

Hvordan kan du skabe et liv, hvor du lever – frem for et liv, hvor du overlever? Hvad skal du være opmærksom på, så sygdommen ikke bliver din identitet, men din ”livsledsager”, som du skal forholde dig til på godt og ondt. Hvordan kan tabet af et liv uden KOL forvandles til at liv, hvor KOL skal tænkes ind, så du bliver i stand til at leve dit liv, så indholdsrigt som du ønsker det.

Dette og meget mere vil sygeplejerske og psykoterapeut MPF, Anette Schiøtt, fortælle om på den næste KOL-café, som holdes:

Torsdag den 13. juni klokken 15.30 til 17.30 i kantinen på Nordsjællands Hospital, Frederikssundsvej 30 i Frederikssund.

Program

Programmet for de to timer ser således ud:

  • Velkomst
  • Hvad er KOL og hvorfor har jeg svært ved at få luft v/ Anja Berrill, lungesygeplejerske
  • Livet med KOL som livsledsager, ikke som horisont i livet v/ Anette Schiøtt.
  • Kaffepause
  • Spørgsmål og dialog
  • Afrunding og næste KOL-café.

Husk at melde dig til

Mødet er åbent for alle interesserede og tag gerne en pårørende med, lyder opfordringen.

Af hensyn til traktementet og plads bedes du/I tilmelde dig/jer senest den 5. juni til mail: lungeinf@regionh.dk. Skriv: Tilmelding til Kol-cafe i emnefeltet, eller meld dig til på telefon 48 29 39 70. Der er plads til max. 60 deltagere.

KOL-caféen er et samarbejde mellem Nordsjællands Hospital, Frederikssund, Halsnæs Kommune, Frederikssund Kommune og Lungeforeningen. I KOL – caféen kan du møde andre, der er i samme situation som dig og udveksle erfaringer samt snakke med ressourcepersoner inden for KOL-området fra hhv. kommuner og hospital.

Kommentarer