112

Politi har indsat massiv eftersøgning efter forsvundne Filippa

Politiets teknikere arbejder med at finde spor efter 13-årige Filippas forsvinden nær landsbyen Kirkerup syd for Gundsømagle på Sjælland.

Lørdag eftermiddag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sendt en helikopter i luften og indkaldt kriminalteknikere i deres søgen efter den forsvundne 13-årige Filippa, der tidligere på dagen blev meldt savnet.

Lørdag aften fortæller Filippas far, Allan Nielsen, at han sidst hørte fra sin datter klokken 11.30, hvor hun var på vej hjem på cykel efter sin avisrute. Filippa dukkede dog ikke op i hjemmet, og familien fandt kort tid efter både hendes cykel, taske og telefon i vejkanten i området.

– Vi ser på sagen med allerstørste alvor. Og vi vil opfordre alle, der kan ligge inde med informationer om Fillippas forsvinden, om at kontakte os hurtigst muligst på telefon 114. Vi er interesserede i alle oplysninger. Selv små detaljer kan være vigtige, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du mener, at du har oplysninger, vi kan bruge, lyder det fra politiinspektør Kim Kliver, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet beder borgere, der har videoovervågning eller har kørt med dash cam på deres biler i området ved Sørbymagle og Fuglebjerg lørdag om at se optagelserne igennem og ringe til politiet på 114, hvis de har optagelser, der kan hjælpe i forbindelse med den 13-årige Filippas forsvinden.

Desuden opfordres alle, der har være i området lørdag, til at gemme optagelserne fra deres bil eller video-overvågning, så de ikke bliver automatisk slettet.

Politiet er og vil fortsat være meget synligt til stede i området, hvor Filippa forsvandt, med både politihunde, uniformerede betjente, civile betjente, droner mv.

Kommentarer