Livsstil og forbrug

Tag en miniweekend med åndedrættet i fokus

Pernille Kristensen og Dorte Larsen underviser i blandt andet åndedrætsteknikker og meditation. Fremsendte fotos

Er du nysgerrig på at lære mere om åndedrætsøvelser og åndedrættets kraft. Vil du vide hvordan du kan integrere åndedrætsøvelser i hverdagen og opleve glæden ved en daglig åndedrætspraksis?

TORUP – Nu har du chancen, når Art of Living Danmark slå dørene op for Happiness Programmet den fredag 25. november klokken 18-21 samt lørdag 26. november og søndag 27. november klokken 10-13 i hos “Lige her – Lige nu Yoga og Meditation”, Torupvejen 156.

Organisationen Art of Living tilbyder effektive selvudviklingsprogrammer og værktøjer, der mindsker stress og fremmer glæde og velvære. Værktøjerne er åndedrætsteknikker, meditation, yoga og praktisk visdom til dagliglivet. Happiness Programmet i Torup bliver undervist af Pernille Kristensen, Torup og Dorte Larsen, Birkerød.

Pernille Kristensen deler sin egen oplevelse af Happiness Programmet:

“Mit første møde med Art of Living var i 2006. Jeg havde inden da gennem seks år takket nej til Happiness kurset. Men da jeg oplevede, at en af mine venner pludselig var forvandlet, han var ikke længere vred, hele hans fremtoning var anderledes mild. Da jeg spurgte ham, hvad der var sket, fortalte han mig, at han lige have deltaget på Happiness kurset. Kurset blev en lige så transformerende oplevelse for mig. Uden mine åndedrætsteknikker, som jeg forsat laver hver dag, ville jeg have haft svært ved at klare mig gennem mit livs kriser, blandt andet tabet af mine forældre. Kernen i kurset er en unik åndedrætsteknik kaldet Sudarshan Kriya, som kan oversættes til: En rensende handling med åndedrættet, som forbinder os med os selv. Hvem er vi uden stress i systemet, og ud over vores titler som mor, far, datter, søn, vores arbejde og vores fritidsaktiviteter? Hvem og hvad er vi mennesker bag ved alt det foranderlige, hvilken kerne er og forbliver upåvirket ligegyldigt hvad der sker i vores liv? Gennem Sudarshan Kriya (i daglig tale kaldet SKY Yoga) genopretter vi forbindelsen til denne kerne.”

Dorte Larsen som er medunderviser på kurset i Torup fortæller, at hun oplever, at mange mennesker i dag gerne vil integrere åndedrætsøvelser og meditation i hverdagen, men de ved ikke hvordan.

“På vores kurser lærer deltagerne, hvordan de kan gøre det. Deltagerne udtrykker igen og igen lettelse over, at de endelig kan finde ud af at lave åndedrætsøvelser hver dag og få en virkelig god effekt i form af indre ro, mere livsenergi og fornyet håb og tro på en bedre fremtid. Det er meget tilfredsstillende at undervise et kursus hvor alle får noget brugbart og praktisk med hjem.”

Det er desuden værd at oplyse, at overskuddet fra kurset går til velgørende arbejde. Man kan læse mere om kurset og tilmelde sig på på Art of Livings hjemmeside www.artofliving.dk eller skrive til dorteldk@gmail.com eller ringe til Pernille. Kristensen på 52 16 73 83 og høre nærmere om kurset i Torup.

Alle interesserede over 18 år er velkomne.

Kommentarer